SERVICE EN INFO

Wat is Wasparfum?

Wasparfum is een toevoeging op je reguliere wasmiddel. Het geeft je gewassen kleding en textiel een heerlijke langdurige frisse geur! De fles is voorzien van een druppelaar waardoor de wasparfum uitermate zuinig is in gebruik! Je hebt maar enkele druppels nodig om de was uitzonderlijk fris te laten ruiken!

Hoe voeg ik de Wasparfum toe aan mijn was?

Wasparfum is een toevoeging aan je reguliere wasmiddel. Je kunt je gewone, favoriete wasmiddel gebruiken en doet enkele druppels wasparfum  in het kleine spoelbakje ernaast. Dat is het bakje van de wasverzachter. Hierdoor wordt de parfum volledig opgenomen tijdens de laatste spoeling. Gebruik maximaal 5 ml. per volle wastrommel en gebruik de wasparfum nooit onverdund op je was en textielproducten of in een wasbol.

Hoe gebruik je Wasparfum in combinatie met een wasmachine met Automatische Doseersysteem, zoals een Bosch I-Dos of Miele TwinDos?

Een enthousiaste gebruiker van de Wasparfum deelde haar ervaring en via de importeur kregen wij de de volgende tip:

‘Ik was met een automatisch doseersysteem en wasparfum! Ik heb het doseersysteem eerst grondig schoongemaakt zodat er geen resten wasverzachter meer in zat. Vervolgens doe ik per dopje wasparfum 2 a 3 dopjes water om het te verdunnen. Daarna stel je het aantal mililiter in op de wasmachine naar 10 ml (of als je sterkere geur wil 15 ml). Daarnaast doe ik altijd een wasmiddel-doseerdop azijn in de grote bak waar je zelf wasmiddel toe kan voegen als je geen gebruik wil maken van het wasmiddel die in het doseersysteem zit. Vervolgens wassen maar! Alles ruikt heerlijk als het eruit komt!’

Hoeveel wasbeurten gaat één fles Wasparfum mee?

Bij normaal gebruik, dat is maximaal 5 ml Wasparfum per volle trommel, kun je met een fles van 100 ml 20 keer wassen en met een fles van 500 ml 100 keer.

Wat is de levertijd?

De levertijd is normaal gesproken ongeveer 2-3 werkdagen.

Worden er verzendkosten in rekening gebracht?

Verzending is voor rekening van de klant.
Wij versturen de pakketten via: PostNL.
De kosten hiervoor zijn: € 6.95.
Vanaf € 75.- betaal je geen verzendkosten binnen Nederland.

Kan ik het product retourneren?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren naar Patricia van Andel | Wellness at Home zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de pakketdienst die je kiest te gebruiken). Wanneer je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Patricia van Andel | Wellness at Home geretourneerd worden.

Als je een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij je om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken. Je kunt dat doen door een e-mail te sturen naar info@patriciavanandel.nl

In geval van schade of gebreken zijn foto’s gewenst. Voeg een brief toe aan het pakket waarin je aangeeft wat je wenst dat er met je retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop je gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd.

CONTACTFORMULIER