VERZENDING

Bezorgdagen

De bezorging wordt verzorgd door PostNL en vindt plaats op maandag tot en met zaterdag. Op zon- en feestdagen worden er geen pakketten afgeleverd.

Kosten van de verzending

Verzending is voor rekening van de consument. Deze zijn gemakkelijk terug te vinden na het toevoegen van producten aan het winkelwagentje. U kunt er ook voor kiezen de producten op een afgesproken tijdstip af te halen.

Gratis verzenden

Bestellingen boven de € 75,– worden binnen Nederland gratis verzonden.

Ruilen of retourneren 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren naar Patricia van Andel | Wellness at Home zijn voor uw rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de pakketdienst die u kiest te gebruiken). Wanneer u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Patricia van Andel | Wellness at Home geretourneerd worden.

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken. U kunt dat doen door een e-mail te sturen naar info@patriciavanandel.nl

In geval van schade of gebreken zijn foto’s gewenst. Voeg een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd.

Duurzaamheid

Wij maken ons hard voor duurzaamheid. In plaats van bezorging waarbij vele kilometers moet worden gereden speciaal naar uw adres, versturen wij bestellingen met PostNL, zij komen immers toch bij u in de buurt. Indien verpakkingsmateriaal kan worden hergebruikt, doen wij dat, hiermee streven we naar een zo min mogelijke belasting voor het milieu.